Indiase hoofdmassage


Indiase hoofdmassage, ook wel champissage genoemd, richt zich op hoofd, gelaat, nek en schouders. Deze bijzondere massage ontvang je op een gewone stoel. Met speciale technieken die meer dan duizend jaar geleden hun oorsprong in India vonden, wordt een heilzaam en rustgevend effect bereikt. Vanaf 1970 is de hoofdmassage ook in Europa een succes. Hoofdmassage is bijzonder geschikt voor mensen met een druk bestaan die lijden onder stress. Een goede hoofdmassage geeft je een herboren gevoel.

De werking
In de Indiase hoofdmassage wisselen stevige en zachte technieken elkaar af. Dit stimuleert de doorbloeding van gelaat, nek, schouders en hoofdhuid. De huid ziet er frisser uit en het stimuleert de groei van hoofdhaar. Stressverschijnselen zoals een stijve nek of schouders, vermoeide ogen, hoofdpijn of een opgejaagd gevoel kunnen met een hoofdmassage verdwijnen. Maar de effecten van deze massage zijn niet alleen lichamelijk, ook de geest komt tot rust. En uw nachtrust vaart er wel bij!

Het effect
Hoofdmassage is een eenvoudige en efficiënte methode die zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Het geeft een langdurig kalmerend effect en verstevigt en verfrist de huid van gezicht, hoofd en nek. Na afloop heeft men het gevoel te ontwaken uit een diepe nachtrust. Het vermindert bovendien stressgerelateerde klachten. Na een hoofdmassage ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer even tegen!