Chinese voetreflexmassage


Chinese voetreflexmassage is een eeuwenoude massagetechniek die er voor zorgt dat u vitaal en gezond blijft. Deze massagevorm helpt bij het verminderen en voorkomen van klachten en is stressverlagend. Tijdens de Chinese voetreflexmassage, waarbij de onderbenen worden meegenomen, wordt er gemasseerd met vingers, duimen en handen maar ook met een speciale massagestick om de voeten nog beter te activeren.
De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe, met zeer goede resultaten. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk

De werking
Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door de reflexpunten in de voeten te behandelen. De voetzool is immers de spiegel van het lichaam. De Chinezen gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal en gezond te blijven. Tijdens deze massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Kortom: u loopt op wolkjes.


Het effect
Chinese voetmassage activeert de doorstroming van bloed en lymfe, heft blokkades op en zorgt dat afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd. Als een orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert, voel je dat terug in de voeten. Door de voeten uitgebreid te masseren stimuleer je het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. In China is een voetmassage niet meer weg te denken. Wekelijks worden de voeten gemasseerd om ziekten te voorkomen. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen en vitaal.