Kruidenstempelmassage


Kruidenstempelmassage is een heerlijke behandeling met warme kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes, gevuld met een mix van Europese kruiden en bloemen. Deze van oorsprong Oosterse massage heeft een reinigende en kalmerende uitwerking op het lichaam. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruiden activeren de bloedcirculatie en maken spieren soepel. Behalve zuivering voor de huid is een kruidenstempelmassage ook ontspannend dankzij de warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

De werking
De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De warme kruiden helpen het lichaam om te ontgiften. De helende effecten daarvan dringen diep door in het onderliggende weefsel. Die warmte heeft een positieve invloed op de doorbloeding. Bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed en schadelijke stoffen in gespannen spieren worden sneller afgevoerd. De aroma’s van de kruiden werken zuiverend op longen en neusslijmvliezen. Kortom, puur genieten.

Het effect
Dat een kruidenstempelmassage een ontgiftende werking heeft op lichaam en geest is goed te merken. Nog uren na de massage tintelt het lichaam na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend. Ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand is. De zorgvuldig uitgekozen kruiden en de heerlijke geur ontspant niet alleen het lichaam. Ook de geest komt tot rust. Er komt nieuwe energie om de dagelijkse spanning te trotseren.