FitTraining


Bewegen bevordert de gezondheid of het herstel. Maar dan moet bewegen wel op een verantwoorde manier gebeuren. Als fysiotherapeutisch assistente begeleid ik groepen bij FitTraining in de oefenzaal van Fysiotherapie Kapellaan in Vught.

Doelgroep
FitTraining is bedoeld voor mensen met algemene klachten als gevolg van een verkeerde houding, klachten aan het bewegingsapparaat of voor mensen met conditionele klachten. Maar FitTraining is ook zeer geschikt voor mensen die op een verantwoorde en laagdrempelige manier aan hun conditie willen werken. Zo kunt u bijvoorbeeld trainen met als doel gewichtsafname of om uw rugklachten te verminderen.

Persoonlijke begeleiding
Bij FitTraining is er voor iedereen persoonlijke aandacht. Afhankelijk van uw bewegingsmogelijkheden en doel worden de juiste oefeningen en begeleiding voor uw FitTraining bepaald. Als ik bemerk dat een klacht of blessure een professioneel behandelplan behoeft, zal ik u adviseren een afspraak te maken met een van de breed opgeleide fysiotherapeuten.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over FitTraining? Haal een folder op bij Fysiotherapie Kapellaan, Kapellaan 38 in Vught of bel mij op 073-6567888.

logo-fysiotherapie-kapellaan